ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

آمریکا برای مقامات طالبان محدودیت صدور ویزا اعمال کرد

آمریکا برای مقامات طالبان محدودیت صدور ویزا اعمال کرد وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که برای مقامات طالبان و سایر افرادی که در اعمال محدودیت بر زنان در افغانستان نقش دارند، محدودیت صدور ویزا وضع کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 12
کد خبر: ۱۵۴۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا از تحریم‌های جدید این کشور علیه طالبان خبر داد.

 

وی گفته است که برای مقامات فعلی و سابق طالبان و سایر افرادی که ممکن است در اعمال محدودیت بر زنان و دختران در افغانستان نقش داشته باشند، محدودیت صدور ویزا وضع کرده است.

 

بلینکن گفته است که این افراد طالبان محدودیت‌های برای ممانعت از کار زنان و توانایی آنان در انتخاب شغل شده و آزادی عمل، بیان و حریم خصوصی آنان را محدود کرده‌اند.

 

وزیر خارجه آمریکا گفته است که محدودیت صدور ویزا شامل اعضای خانواده طالبان نیز می‌شود.

 

بلینکن گفته است که برخلاف وعده‌های طالبان مبنی بر احترام حقوق بشری افغان‌ها، آن‌ها مجموعه‌ای از سیاست‌ها و فرمان‌هایی را صادر کرده‌اند که زنان و دختران را از مشارکت کامل در زندگی عمومی، دسترسی به تحصیلات متوسط و کار در بیشتر بخش‌ها منع کرده‌ است.

 

وزیر خارجه امریکا از سایر کشورها نیز خواسته است که اقدامات مشابه را روی دست گیرند.

 

بلینکن که کشورش تحریم سنگین مالی علیه افغانستان اعمال کرده در پایان گفته است که آمریکا از مردم افغانستان حمایت می‌کند.

 

این در حالی است که اخیرا کاردار سفارت آمریکا در افغانستان که در قطر فعالیت دارد، گفته بود که امکان دخالت مجدد نظامی ایالات متحده در افغانستان وجود ندارد.

 

وی در یک گفت‌وگوی مجازی با خبرنگاران، پاسخ دادن به این پرسش که آیا ممکن است آمریکا دوباره در افغانستان مداخله نظامی کند را دشوار خواند؛ اما گفت که کشورش علاقه‌مند گفت‌وگو است.

 

کاردار سفارت آمریکا افزود که این کشور از تمام تلاش‌های دیپلماتیک و سیاسی خود استفاده خواهد کرد تا طالبان به تعهدات خود مبنی بر احترام به جان انسان‌ها و حقوق بشر عمل کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار